DanskServicekonsulent tilbyder uvildig rĂĄdgivning & ansvarsfuld afvikling af Udbudsforretninger

Eftersom det offentlige er underlagt EU’s direktiver for udbud, er det fordelagtigt at alliere sig med en erfaren rådgiver, som kender til de regler og paragraffer, der for uindviede kan være en sand jungle at bevæge sig rundt i, når der udbydes rengørings- og serviceopgaver eller indkøb af f.eks. remedier og kemi.

Hvis De selv ønsker at stå for en del af processen bistår Dansk Servicekonsulent også her som Deres rådgiver, de kan selv vælge i hvilket omfang de ønsker vores bistand.

Ved afvikling af udbud er der mange forhold, som der skal tages højde for, bl.a.

DANSK SERVICEKONSULENT har gennem årene oparbejdet et omfattende erfaringsgrundlag, som gør, at vore kunder trygt kan overlade udbudsforretninger i vore hænder, med sikkerhed for valget af det økonomiske mest fordelagtige tilbud.

DANSK SERVICEKONSULENT tilbyder naturligvis efterfølgende kontroller og kvalitetsanalyser med tilhørende dokumentation, som sikrer vores kunde, at den valgte leverandør fastholdes på den lovede kvalitet.

Hvis en offentlig instans ønsker at bevare rengørings- og serviceopgaver i eget regi, udarbejder vi alle former for analyser og potentielle optimerings-beregninger, som vi efterfølgende kan føre ud i livet gennem driftsomlægning og videreuddannelse af personale. 

DANSK SERVICEKONSULENT kan ligeledes udarbejde ”eget bud” for offentlige instanser. Denne ydelse kan af hensyn til vores uvildighed udelukkende tilbydes, hvis vi ikke selv fungerer som konsulent ved afviklingen af selve udbudet.

⇡ Til toppen