Dansk Servicekonsulent er forhandler af Opmålingssystemet® fra Data Know How

Vi tilbyder udover salg og installation også at tilrettelægge et undervisningsforløb som passer til Deres behov.

Professionel planlægning til professionelle planlæggere
RengøringsSystemet® er branchens professionelle værktøj til planlægning, fordeling og kontrol af dit rengøringsarbejde. Programmet bruges af moderne rengøringsplanlæggere.

På disse sider kan du læse mere om, hvordan programmet kan hjælpe dig til en bedre og lettere hverdag, når du skal planlægge, beregne eller fordele dine rengøringsopgaver.

OpmålingsSystemet
Programmet sætter dig i stand til at registrere og opmåle alle typer af rengørings- og servicearbejde, baseret på dynamiske modeller, som leveres med systemet og som du selv kan tilpasse og udforme præcis efter dine behov. Når du har registreret og opmålt dine rengøringsopgaver, kan du hurtigt og nemt beregne det samlede tids- og omkostnings-forbrug.

Samtidig kan du fordele det registrerede arbejde til det nødvendige antal medarbejdere, udskrive lokaleoversigter og arbejdsplaner samt udskrive farvelagte tegninger efter egne kriterier. Og endelig kan du kontrollere de planlagte rengøringsopgaver efter den nordiske INSTA 800 Kvalitets-vurderingsstandard. Alt sammen i ét og samme program.

OpmålingsSystemet Version 4 er et Windows-baseret program, som leveres i 3 forskellige udgaver – opdelt i moduler.

Det giver dig mulighed for selv at skræddersy dit program, så det passer til netop din virksomhed samt løbende at tilpasse programmet, så det altid følger med dine behov for nye funktioner og flere brugere på systemet.

Anvendes i alle typer virksomhed
RengøringsSystemet anvendes i alle typer af virksomheder, store som små, offentlige og private, fagforeninger, konsulentfirmaer og virksomheder med rengøring i eget regi. Derudover bruges systemet på mange uddannelsesinstitutioner, hvor nye rengøringsplanlæggere stifter bekendtskab med programmet for første gang.

Detaljerede kalkulationsmodeller
Programmets kalkulationsmodeller er gennemprøvede og anerkendt gennem mange års brug i alle mulige slags rengøringsvirksomheder. I RengøringsSystemet Version 4 er disse modeller blevet bedre, mere detaljerede og endnu mere fleksible end tidligere set.

Du kan selv ændre / tilføje nye modeller samt ændre / tilføje nye nøgletal i systemet. Derved sikrer du dig, at dine tidsberegninger altid passer til netop din virksomhed.

Hurtig og sikker opmåling af arealer
Med RengøringsSystemet kan du hurtigt og sikkert opmåle dine rengøringsarealer. Du behøver blot en tegning af dit rengøringsareal og et målestoks-forhold, eller et kontrolmål på stedet, for at kunne opmåle og beregne størrelsen af alle dine arealer.

Din tegning kan være en papirstegning, en arkitekt-tegning (fra AutoCad e.l.), eller en scannet tegning i alm. billedformat. Uanset hvilket tegningsmateriale du har til rådighed kan du altid bruge det til opmåling i RengøringsSystemet. Ofte kan det bruges direkte, ellers hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige måde at konvertere materialet, så det kan bruges i RengøringsSystemet.

Visuelt planlægningsværktøj
RengøringsSystemet er et visuelt planlægningsværktøj, Alle registreringer kan ses og ændres direkte på de opmålte tegninger. Det giver suverænt overblik, og mulighed for at kontrollere dine lokaleoplysninger med et enkelt blik på dine teging.

Du kan fordele de opmålte lokaler mellem dine assistenter direkte på dine tegninger, og du kan yderligere foretage en detaljeret planlægning af hvilke ugedage, der skal gøres rent samt hvilke dage der skal foretages hhv. let eller grundig rengøring – direkte på dine tegninger.

Samtidig kan du bruge systemets mange skraveringsmuligheder, og muligheder for at tilføje tekster og symboler i lokalerne, til at kommunikere din planlægning ud til dine interessenter: Indkøbere, rengøringsledere, assistenter og de daglige brugere af lokalerne. Det er super effektivt.

Kvalitetskontrol i verdensklasse
RengøringsSystemets kvalitetskontrol er baseret på den anerkendte skandinaviske INSTA 800 standard standard til kontrol af rengøringskvalitet. Systemet hjælper dig med at beregne antal lokaler du skal kontrollere, udtage lokaler til kontrol og vurdere det endelige resultat.

I tillæg til INSTA800 standarden kan du også anvende den danske Infektions- og hygiejnestandard DS 2451-10 til kontrol af kritiske risikopunkter i lokaler med risiko for spredning af sygdoms-fremkaldende bakterier.

Hvis du ønsker at foretage en hurtigere og enklere kvalitetskontrol kan du oprette kvalitetskontroller efter dine egne behov.

Alle kvalitetskontroller kan gennemføres vha. ANDROID-BASEREDE SMARTPHONES/ TABLETS.

Simuleringer og økonomiberegninger
Med RengøringsSystemets ”Søg og erstat” funktion kan du hurtigt og let beregne konsekvenserne af alternative rengøringsfrekvenser, metodevalg, hygiejneniveau m.m.

De økonomiske konsekvenser af dine beregninger kan aflæses direkte i systemets indbyggede priskalkulation.

Spar tid med RengøringsSystemet
Moderne rengøringsplanlæggere bruger RengøringsSystemet Version 4 i deres daglige arbejde. Det sparer tid, giver overblik samt inspiration til løsning af de mange udfordringer, som rengøringsbranchen byder på i dag.

De detaljerede kalkulationsmodeller, detaljerede lokaleregistreringer og overskuelige bygningstegninger sikrer dig en hurtig og enkel planlægning, bedre økonomistyring og letforståelige arbejdstegninger til dit personale.

Til toppen